Marijn van dalen

Marijn van Dalen

Fysiotherapeut, Master geriatriefysiotherapeut
Specialisaties

  • Geriatriefysiotherapeut
  • Klachten aan de wervelkolom
  • Complexe ouderdom gerelateerde klachten
  • Revalidatie na totale heup- of knie prothese operaties
  • Ouderenzorg
  • Etalagebenen
  • Fysiofitness


Over Marijn

Marijn studeerde in 2014 af als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Direct na het afstuderen is hij aan het werk gegaan bij Nuijten Fysiotherapie, waar hij eerder ook stage had gelopen.

Tijdens het afstuderen heeft hij de minor “Wervelkolom” gevolgd en hierdoor meer kennis en kunde over rug- en nekklachten opgedaan.

In de afgelopen 6 jaar is zijn interesse in de ouderdom gerelateerde klachten steeds verder gegroeid. Marijns passie ligt inmiddels bij de zorg voor kwetsbare ouderen. Er blijkt met behulp van fysiotherapie voor ouderen met klachten veel mogelijk. Hierdoor kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen en halen zij meer kwaliteit uit het leven.

In 2017 is Marijn begonnen met de Master Of Science opleiding tot geriatriefysiotherapeut. In juni 2020 heeft Marijn zijn afstudeeronderzoek afgerond. Hij deed onderzoek naar de denkwijze van oudere dames over het onderwerp bewegen.

Inmiddels is Marijn ook specialist in het begeleiden van mensen met pijnklachten ten gevolge van verminderde kwaliteit van de bloedvaten (claudicatio ofwel etalagebenen). Fysiotherapie blijkt hierbij vaak effectief, operaties kunnen vaak worden voorkomen!

Marijn is verbonden aan het Chronisch zorgnet en het Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Tilburg e.o.

Patiënten beschrijven Marijn als rustig en deskundig, Marijn zorgt altijd voor een goede sfeer tijdens de behandeling.
Maak direct een afspraak met Marijn!
marijn@nuijtenfysiotherapie.nl

BIG-nummer
19918558804
« Terug naar het team