Victor nuijten

Victor Nuijten

Fysiotherapeut, manueeltherapeut, echografist
Specialisaties
  • Echografie
  • Schouderpathologie
  • Voorste kruisband revalidatie
  • Second opinions

Over Victor
Victor studeerde in 1998 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool West-Brabant. In 2001 startte hij samen met Rob Donkers Nuijten & Donkers Fysiotherapie & Manuele therapie, en sinds juli 2019 gaat de praktijk na het vertrek van Rob verder als Nuijten fysiotherapie. In 2004 maakte Victor de studie manuele therapie in Utrecht af, waarna hij in 2011 de master manuele therapie upgrade afrondde.

Tijdens deze laatste studie heeft Victor zich verdiept in veel voorkomende klachten in de schouder: het Subacromiaal Pijn Syndroom (SAPS). Hij schreef hier zijn thesis over. Victor's bijzondere interesse gaat nog steeds uit naar het onderzoek en behandelen van schouderklachten, en hij volgt de ontwikkelingen hiervan op de voet. Hij is lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant.

Victor participeert daarnaast in het samenwerkingsverband voor revalidatie van voorste kruisbandplastieken, samen met het ETZ Ziekenhuis. Hij heeft zodoende veel ervaring bij de revalidatie van deze kruisbandreconstructies.

Victor is in 2002 getrouwd met Cindy, woont in Tilburg en heeft drie kinderen: Bram, Lynn en Morris. Victor is altijd in de voetbalwereld actief geweest. Eerst als (selectie-)speler bij RKTVV, NAC-jeugd, Willem II-amateurs en RKVV JEKA. Momenteel is hij jeugdtrainer bij SV Reeshof Victor is ook een recreatieve hardloper. In 2017 liep hij de eerste marathon van Tilburg.

Maak direct een afspraak met Victor!
victor@nuijtenfysiotherapie.nl

BIG-nummer
690486673704
« Terug naar het team