Victor nuijten

Victor Nuijten

Fysiotherapeut, Master manueeltherapeut, MSK-echografist
Specialisaties
  • Manuele therapie
  • Echografie
  • Schouder- en wervelkolomklachten
  • Second opinions

Over Victor
Victor studeerde in 1998 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool West-Brabant. In 2001 startte hij zijn praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, al jaren is hij werkzaam in de Thomas van Aquinostraat en sinds 2017 ook in Gezondheidscentrum Horus. In 2004 maakte Victor de studie manuele therapie in Utrecht af, waarna hij in 2011 de master manuele therapie upgrade afrondde.

Tijdens deze laatste studie heeft Victor zich verdiept in veel voorkomende klachten in de schouder: het Subacromiaal Pijn Syndroom (SAPS). Hij schreef hier zijn thesis over. Victor's bijzondere interesse gaat nog steeds uit naar het onderzoek en behandelen van schouderklachten, en hij volgt de ontwikkelingen hiervan op de voet. Hij is lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant.

Victor is beschikbaar voor alle orthopedische klachten, ook wordt hij vaak benaderd door andere fysiotherapeuten in de omgeving, voor fysiotherapeutisch of echografisch onderzoek.

Victor is in 2002 getrouwd met Cindy, woont in Tilburg en heeft drie kinderen: Bram, Lynn en Morris. Victor is altijd in de voetbalwereld actief geweest. Eerst als voetballer, nu nog als jeugdtrainer bij SV Reeshof. Victor is ook een recreatieve hardloper. In 2017 liep hij de eerste marathon van Tilburg.

Maak direct een afspraak met Victor!
victor@nuijtenfysiotherapie.nl

BIG-nummer
690486673704
« Terug naar het team